Όροι χρήσης

O ιστότοπος eshop.forelca.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία FORELCA A.E., που εδρεύει στις Αχαρνές , Ανεμώνης 3, ΤΚ 13678 .

 

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π.

 

Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της εταιρείας FORELCA A.E. και η εταιρεία FORELCA A.E. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η εταιρεία FORELCA .A.E παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη.